maanantai 9. joulukuuta 2019

Treidaus, välittäjän valinta

Hei

olenkin jo saanut kysymyksiä mitä välittäjää käytän. Minulla on ollut Nordnetissa arvo-osuustili noin vuodesta 2011. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen Nordnetin palveluun, koska kaikki nämä vuodet arvo-osuustili on ollut ilmainen. En ole ahkerasti käynyt kauppaa, joten välitysmaksuilla ei ole ollut suurta merkitystä. Verottaja on saanut Nordnetilta tiedot voitoista ja tappioista, sekä osingoista. Siinäpä ne tärkeimmät mitä olen Nordnetilta tarvinnut.

Vuoden aikana olen opiskellut treidaamista ja lueskellut Nordnetin blogeja ja katsonut Nordnetin videoita. Niissä mm. mainostettiin Nordnet Markets tuotteita, joilla voi treidata ilman välityspalkkiota. Sijoitussumman täytyy kuitenkin olla minimissään 100e.

Nordnet Markets on pullollaan mitä ihmeellisemmän nimisiä tuotteita. Eihän se auttanut kuin opiskella lisää niistä. En edelleenkään osaisi niistä tuotteista kertoa kuin pintapuolisesti, täytyy tunnustaa :(

Sen verran tutustuin tuotteisiin ja Traders' Clubin vinkkeihin, että tuotteeksi valikoitui Unlimited turbot.  Nordnet marketsin tuotteilla voi käydä kauppaa arkisin 9.15-21.00, joten kello 9.15 kun sivusto aukeaa, katson EUR valuutassa DAX indeksin short ja long tuotteet. Niistä sitten valitsen itselleni mieleisellä vipukertoimella olevan tuotteen. Vältän kaikista suurinta vipukerrointa, koska yleensä se on niin lähellä knockout tasoa, eli tuote voi sulkeutua arvottomana.

Jos sinulla ei ole vielä Nordnetin arvo-osuustiliä, saat sen avattua alla olevasta linkistä ilmaiseksi. Linkki on mainoslinkki, ja saan jokaisesta avatusta tilistä pienen provision. Kiitos siis jos menet linkin kautta!

Summa summarum, Nordnetissa saat ilmaisen arvo-osuustilin, Nordnet markets tuotteilla voit harjoitella ilman välityspalkkioita ja kaikkien tuotteiden tappiot on verovähennyskelpoisia.

Muista pitää sijoitussummat pieninä alussa, 100-200€ !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!