perjantai 20. joulukuuta 2019

Treidaus, hassuimmat sijoitusmokat

Hei, kuten aiemmassa postauksessa kerroin, ei joulukuu alkanut ollenkaan hyvin. Ensimmäinen viikko pelkkää tappiota, ja toinenkin viikko alkoi tappiolla. Tässä vaiheessa tein syvällisen analyysin, että mikä ihme nyt mättää. Ja kuten totesin, olen yrittänyt olla liian ahne eli tavoitella aivan liian isoa voittoa kerralla.

No opista ottamaan vaari ja avaamaan ensimmäinen positio. Avasin position juuri oikeaan aikaan, sen hetkiseen huippuun. Tiukkaa ruudun tuijotusta, sydän luo hulluna, nyt aion onnistua, ja mitä ihmettä... etusormeni klikkaa tahattomasti hiiren vasenta näppäintä. Sekunnin sadasosan ehdin ajatella, toivottavasti järjestelmä ei ottanut klikkausta vastaan tai toivottavasti klikkasin ihan vaan johonkin ruudulla. Mutta ei, tottakai se hiiri oli valmiina Myy näppäimellä ja möin position 3 sentin voitolla, noin 10 sekunnin jälkeen ostosta.

Olin ihan, että miten ihmeessä tuo voi tapahtua. Että ei tämä nyt voi niin jännää puuhaa olla. Mutta niin se vaan jotenkin tapahtui.

Eikä tämä edes ollut "parhain" myyntivahinko vaan...

Seuraavasta hyvästä paikasta sitten avasin jälleen position ja aloin asettamaan heti myyntiä varten asetukset valmiiksi. Käytän kannettavaa konetta, jossa on myös siis hiiren touchpad. Jotenkin onnistuin ranteella huitasemaan touchpadia ja samalla klikkaamaan padin vasemman puolimmaista hiiren nappulaa. Ja tittidii, möin position 4 senttiä tappiolla.

Tämän jälkeen ajattelin, että eihän tästä nyt tule mitään. Parempi sulkea koko tietokone ja jatkaa oikeiden töiden tekemistä.

Onko teille sattunut mitään vastaavaa myyntimokaa?

3 kommenttia:

  1. Kun olen harjoitellut demolla ja myös oikeallakin rahalla on sattunut.

    VastaaPoista
  2. Toisaalta jos ei tee mitään niin silloin ei satu eikä tapahdu mitään. Mutta pääasia olisi että enemmän on positiivisia tapahtumia kuin tappiollisia

    VastaaPoista
  3. Mulla oli short postio ollut jo hetken päällä ja kurssi seilasi ylös alas. Kurssi kävi nopeasti alhaalla ja oli tarjoitus myydä, niin ostin vahingossa lisää, koska oli ostotarjous valmiina ja en kiireessä huomannut vaihtaa myynnin puolelle. Myöhemmin sitten myös pois pienellä tappiolla tai voitolla, mutta jos olisin pitänyt pidempään, niin olisi tullut kunnon voitot.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!