keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Treidaus, aloittaa voi vaikka 100€ panoksella

Hei

treidaaminen kannattaa aloittaa hyvin pienellä rahamäärällä, ja senkin täytyy olla sellainen rahamäärä, minkä on valmis häviämään. Se ei siis saa olla pois ruokarahoista ja laskujen maksurahoista. Koska... suurin osa treidaajista menettää rahaa. Tällaiset varoituskirjoitukset voi lukea jokaisen välittäjän sivuilta, mutta kylläkin pienellä präntättynä sivun alareunasta.

Suosittelisin aloittamaan treidaamisen esim. 200e. Toki aloittaa voi 100e tai pienemmälläkin summalla. Itse aloittelin pari kuukautta sitten 200e koska sillä summalla sai jo 100-200kpl indeksiosuutta. Tavoitteeni oli myydä heti pois kun kurssi on noussut 10 pistettä. Silläkin pistemuutoksella sain voittoa 10-20e, joka  tarkoittaa 5-10% voittoa. Tuollainen voittoprosentti on ihan hyvää luokkaa!!

Tarkoitukseni on käydä kauppaa joka päivä. Jos laskee, että joka arkipäivä kuukaudessa saisin voittoa 10e, olisin 20 arkipäivän aikana siis tuplannut sijoitukseni. TAI jos joka arkipäivä saisin 20e voittoa niin sittenhän minä ansaitsisin 400e/kk.

No eihän se ihan noin mene, että joka päivä voittaa. Tulee myös tappioita. Mutta keskiarvo voi hyvinkin olla tuo 10e/pv koska joinain päivinä sain voittoa jopa 40e, ja joinain tappiota 10e.

Kun lokakuun olin sijoitellut 200e panoksilla, sainkin itse asiassa kolminkertaistettua sijoitukseni. Minulla oli marraskuuta varten 600e jolla jatkoin sijoittamista. Ja marraskuusta alkaen alan raportoimaan sijoituksiani tarkemmin.

Tavoitteet ja edistyminen välilehdeltä tilannetta on helpompi seurata jatkossa mutta tässä siis marraskuun tulos:

Marraskuu 2019 2994€ (-1118€ 14kpl toimeksiantoja, +4112€ 24kpl toimeksiantoja)

Tein siis yhteensä 38kpl toimeksiantoja marraskuussa, joista 14kpl oli tappiollisia ja tappiota kertyi 1118e. 24kpl toimeksiannoista oli voitollisia ja voittoa kertyi 4112e. Yhteensä voitto siis 2994e.

Kuvahaun tulos haulle 300%

6 kommenttia:

 1. Mitä nämä indeksiosuudet ovat joista saa 10% tuottoa päivässä? Ei normaalisti pörssi heilu kun noin 1%.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitinkin http://omatrahani.blogspot.com/2019/12/treidaus-treidattavan-kohteen.html jutussani sijoituskohteestani, käyppäs sieltä kurkkaamassa :) Juttua tulee sitä mukaa kun ehdin kirjoittamaan!

   Poista
 2. Tällainen "pelaaminen" alkoi minuakin kiinnostaa. Mihin rahastoon tarkalleen ottaen sijoitat treidaamalla? En usko että tämä taktiikka toimisi esim. täysin kuluttomien superrahastojen kanssa. Paljonko sinulla menee treidaamalla kaupankäyntikuluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppäs vilkaisemassa juttuni http://omatrahani.blogspot.com/2019/12/treidaus-treidattavan-kohteen.html. Kyse ei ole rahastosta, vaan sijoitan DAX indeksin liikkeisiin perustuviin viputuotteisiin. Kirjoittelen tästä aiheesta koko ajan syvällisemmin kun vaan ehdin, käy lukemassa uusimmat jutut sitä mukaa kuin niitä ilmaantuu.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oikein on hienoa kun onnistuu, pitäisiköhän aloitella mutta minkä välittäjän valitsisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!