keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Sijoittajamestaruushaaveet eivät toteutuneet

Hei

Täytyy todeta ettei minusta todellakaan taida tulla mitään sijoittajamestaria. Ensimmäisen viikon olin ihan pikkusen miinuksella. Ei siinä vielä mitään. Sen jälkeen sijoittaa pläjäytyin koko virtuaalikymppitonnin sellaiseen viputuotteeseen, jota oli ostanut eräs toinenkin hyvillä sijoituksilla oleva tyyppi. No... ja muistin tsekata sijoitukseni vasta muutaman päivän päästä ja osake oli saavuttanut knockout tasonsa ja rauennut. Eli olin varaton.

Mutta todella hyviä sijoituksia tekivät voittajat. Luin voittajan haastattelun ja olisi luullut että hän on jonkin sortin ammattilainen, mutta oikeassa elämässä sijoittaa hyvin vähän osakkeisiin. Uskomatonta!

Mutta ei sijoittajamestarikisa hukkaan mennyt; innostuin niistä viputuotteista nyt sen verran että ajattelin kokeilla pienellä summalla näin USA:n presidentin vaalien alla. Tunnustan, olin aika varma että Clinton voittaa ja aamulla pörssi on reippaasti plussalla. Ostin jotain Bull Dax viputuotetta, oletuksena siis että kurssit nousevat.

Aamulla herätys, ensimmäisenä uutisten tsekkaus ja ... Trump voittaa. Ehdin jo hyvästellä pienen testisijoitukseni. Mutta onneksi en tehnyt hätiköityjä päätöksiä, seurailin vähän aikaa pörssin kulkua ja näyttikin siltä ettei Trumpin valinta niin pahasta ollutkaan. Ja iltapäivällä olinkin jo plussalla ja sain myytyä testisijoitukseni peräti 93e voitolla. Vertauksena vielä... jos olisin aamulla ostanut samaista osaketta, olisin iltapäivällä ollut voitolla n. tuhat euroa.


(BULL DAXF X12 C 9.11.2016)

(DAX index 9.11.2016)


Yllä kuvaajat ostamastani Bull viputuotteesta sekä DAX indeksistä, kulkevat siis aivan käsikädessä.

Innostuin kuitenkin niin paljon näistä Bull ja Bear tuotteista, että sijoitan niihin vastaisuudessakin, mutta vain päiväsittäin. Aamun kahvitunnilla käyn katsomassa päivän tunnelmat pörssissä, arvioin voisiko olla nousu (Bull) vai lasku (Bear) päivä tiedossa ja ostan jotain sopivaa Hex/Dax indeksiin sidottua viputuotetta.

$Moikka$


2 kommenttia:

  1. Terve. Olisi mielenkiintoista lukea omasta salkustasi, sen sisällöstä ja kehityksestä. Jään seurailemaan blogiasi :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tarkoitus on jakaa salkkuni sisältö ja sen kehitys sekä nyt nämä Bull/Bear ostoskokemukset. Voisinkin oikeastaan seuraavaan postaukseen sen tehdä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!