tiistai 15. marraskuuta 2016

Ei helppo päivä

Hei

tänään taas tuijotettu DAX indeksiä ja koitettu napata Bull vipuliini oikeaan hetkeen ja myydä se pois toivomani 200e voitolla. No onnistuihan se, eli tämän päivän ansainta suoritettu. Eli luottaessani Bull vipuun, olin varma että DAX indeksi nousee tänäänkin, vaikka se on noussut reilun viikon yhteen pötköön. Muistutuksena, että vastaavasti Bear vipua ostaessa oletetaan että kurssi laskee.

En ole näin tiheään käynyt kauppaa ikinä. Tämä olisi siis jo tämän viikon neljäs kauppa. Yleensä teen osakeostoja ehkä noin pari kolme vuodessa, joten tällä vauhdilla olen tehnyt oman ennätykseni ja nousen varmaan johonkin supersijoittaja luokkaa Nordnetin palkkioluokassa. Tästä tulikin mieleeni että täytyy ihan käydä kurkkaamassa pieneneekö palkkiokulu miten paljon.


Olen nyt siis tasolla kolme ja ainakin 7e siis menee joka toimeksiannosta välityspalkkiota. Jos teen siis joka päivä ainakin yhden oston ja myynnin, tarkoittaa se kuukaudessa vähintään 200e- 280e välityspalkkioita. Böö, siis yhden päivän tuotto menee kuukaudessa pelkästään palkkioihin.

Huomiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!