maanantai 14. marraskuuta 2016

Bull ja Bear

Hei

Innostuin ja kiinnostuin todenteolla Sijoittajamestarikisassa Bull ja Bear viputuotteista. Eniten niissä tottakai sai minut innostamaan suuret voitot pienellä vaivalla ja lyhyessä ajassa. Tottakai voi käydä myös toisin päin eli isot tappiot pienessä ajassa.

Olen nyt viikon aikana ostanut kolmesti DAXiin sidottua Bull vipua. Ensimmäisellä kerralla tuotto oli huima 93e, mutta voittoa kuitenkin. Seuraavana päivänä tulikin sitten tappiota vajaa 200e, ja olin ihmeissäni että eihän tässä nyt näin pitänyt käydä. En uskalla jättää sijoitustani seuraavalle päivälle vaan tarkoitukseni on käydä kauppaa päivän sisällä.

Mutta kolmas kerta toden sanoi ja nyt tämän päivän voitto on 400e. Tämä vahvistaa uskoani siihen että jatkan näiden viputuotteiden veivaamista.

Tarkoitukseni on "naplata" näillä pienillä päivittäisillä voitoilla vuositasolla tuntuvat rahat. Tottakai välissä varmasti on tappiopäiviäkin mutta pyrin ne pitämään myös pieninä. Karkeana laskuesimerkkinä vaikka 100kpl onnistuneita 200e päiviä vuoden aikana tarkoittaa vuoden aikana 20000e. Hui... kuulostaa minustakin liian hyvältä ollakseen totta!!! Mutta ilmoittelen täällä blogissani miten sijoitukseni edistyvät.

$Moikka$
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!