sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Sijoittajamestarisalkku

Hei

Sijoittajamestarikisa alkoi maanantaina. Tarkoitus on siis testailla erilaisia viputuotteita, miten ne toimivat ja käykö tuuri noiden kolmen viikon aikana.

Olen kyllä aika epäileväinen tuotosta, ja lähes varma että virtuaalikymppitonnini kadottamisesta. Vastaavasi on jättiyllätys jos kisan lopussa salkkuni on plussalla.

Salkkuni löytyy Taitska käyttäjänimellä, joten voitte seurata salkkua livenä.

Niinpä sitten summamutikassa ostin töissä kahvitunnilla ensimmäiset sijoitukset. Ja ei aikaakaan niin olin miinuksella. Sen enempää en ehtinyt sijoituksiani seurailla sen päivän aikana.

Tiistaina jälleen kahvitunnin aikaan ehdin vilkaista tilannetta ja möin eniten miinuksella olevat pois ja ostin tilalle uutta viputuotetta. Katsoin mitä sijoitusmestarikisan kärjessä oleva sijoittaja oli ostanut ja ostin samaa vipua.Loppuviikolla en sitten ehtinyt sijoituksiani vilkuilemaan ja tekemään muutoksia salkussa. Sijoitukseni kisassa joka tapauksessa koheni loppuviikkoa kohden.

Olen nyt ensimmäisen viikon jälkeen sijalla 3311/5810 ja miinuksella 0,43%.Kun katsoo mitä ensimmäisen viikon rakettisijoittaja on tehnyt 10 000€ sijoituksellaan, on hän ensinnäkin käynyt ahkerasti kauppaa. Hänellä on 86 osto/myyntitapahtumaa. Ja voitolla huimat 424%, eli 10 000€ on nyt kunnioitettavat 52 403€. Itse en kyllä ehtisi moista määrää toimeksiantoja tehdä töiden lomassa. Olisi kiva siis tietää tuosta kärjessä olevasta sijoittajasta enemmän; onko ammattilainen, harrastelija, töissä, vapaalla...

Jatkan kuitenkin sijoittamista seuraavalla viikolla, kova pyrkimys on päästä plussalle. Ja oppia viputuotteista.

Otitteko te osaa Sijoittajamestarikisaan? Miten meni ensimmäinen viikko?

$Moikka$

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!