Tietoja minusta

Olen harrastelijaosakesijoittajaäiti, joka haluaa kertoa sijoittamisesta muillekin tavallisille naisille ja lapsille/nuorille kuinka aloittaa sijoittaminen.

Lisäksi haluan kertoa miten tärkeää olisi saada lapset ja nuoret myös innostumaan sijoittamisesta. Ja miten tärkeää olisi saada lapset ja nuoret säästämään pienestä pitäen. Kun nuori sitten aikanaan muuttaa pois kotoa ja lähtee opiskelemaan, olisi hyvä olla säästöjä, joilla pääsee elämässä alkuun.

Ja kolmanneksi haluan testata ja kertoa miten blogilla voi tienata.

Oma sijoitustavoitteeni on saada sen verran säästöjä, että olisin taloudellisesti riippumaton, voisin vaikka jäädä pois töistä ennen eläkeikää. Tällä hetkellä eläköitymisikäni olisi 65 vuotiaana, mutta mistä sitä tietää jos se vielä tuostakin nousee.

Ei silti, tykkään käydä töissä ja tykkään nykyisestä työpaikastani mutta eihän sitä koskaan tulevaisuudesta tiedä. Siis sen, epävarman tulevaisuuden, varalle säästän ja koetan saada taloudellisen riippumattomuuden.

Tervetuloa siis seuraamaan blogiani ja tekemään yhdessä unelmista totta. Tavallisetkin kotiäidit siihen pystyy! Näin me ainakin uskomme :)