torstai 6. huhtikuuta 2017

Maaliskuun tunnelmat, salkun arvo -1%

Hei

maaliskuu meni oikeastaan aika nopeasti. Meillä oli siinä pari risteilyä ja laskettelureissu, joten kursseja en hirveämmin ehtinyt tuijottelemaan. Olin tehnyt jo salkuntäydennysostokset osinkojen toivossa helmikuussa.

Sen kummemmin salkun todellista arvoa paljastamatta, maaliskuu näytti pikemminkin laskeneen salkkuni arvoa kuin kasvaneen. Kaikista osakkeista ei vielä ole tullut osingot tilille, ja niistä joista on tullut, kurssi on laskenut, kuten yleensä.

Kunhan kaikki osingot ovat tilillä katsastelen jotain uutta osteltavaa. Tulen lisäksi saamaan yhden yllätysperinnön isäni puolen isolta suvulta, niin sekin vähän kasvattaa sijoitettavaa summaa. Siis vähän, koska perinnön jakajia on tosiaan paljon :)

Matkat on nyt matkailtu, päätin että emme käy enää risteilyillä, koska ne ovat jo niin koettuja. Jos Clubone pisteet riittää, niin korkeintaan ensi vuonna Tukholmaan.

Huhtikuulla ei rahanmenoja juurikaan ole, joten säästöön jäänee kiva summa. Silmät ja korvat pidetään koko ajan auki uusien ostopaikkojen saalistamiseksi.

2 kommenttia:

  1. Hmm miksi et paljasta sijoitussalkkusi arvoa jos kerta tavoite sivulla lukee 2017 vuoden tavoitteeksi 125k? :D

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, en edes muistanut että olen siellä paljastanut tuollaisen euromääräisen tavoitteen... täytyy orjentoitua siis pennosteni paljastamiseen... jossain vaiheessa... tuo 125k on tosi kova tavoite. Mennään vielä prosenteilla jokunen hetki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!