torstai 2. maaliskuuta 2017

Salkun arvon nousu edelleen täysi mysteeri

Tänä aamuna havahduin siihen että tosiaankin, kuukausi on vaihtunut, ja on jo maaliskuun alku. Juurihan se vuosi vaihtui ja jotkut jopa ampuivat rahaa taivaalle ilotulituksen muodossa.

Mutta harmillista sinänsä, en muistanut ottaa vuodenvaihteessa, enkä helmikuun alussa salkkuni arvoa talteen, joten en pysty nyt kertomaan mitään salkkuni kehityslukemia. Ja niin kuin minun oli tarkoitus alkaa tänä vuonna proffessionaalisti kuten Warren Fyffet, Kuusivuotissuunnitelma, Osinkokuningas yms blogikumppanit kertomaan salkun kehityksestä kuukausittain.

Ja pöh!

No nyt on lukemat otettu talteen omasta ja lasten salkusta ja dataa alkaa tulla huhtikuun alusta alkaen.

Niin viriili en ole että jaksaisin menoja eritellä :) Siitähän se vasta kuittisoppa syntyisi ja jäisi FemmaDonnan haaste saavuttamatta eli 6-8kg painonpudotus. Sen saavuttamiseksi pitää nostella puntteja ja polkea kuntopyörää eikä laskeskella kuitteja :)

Tähän mennessä voinen todeta, että tulosjulkkareista ostetut DNA ja UPM-Kymmene ovat olleet loistava ostos lapsille. Itselleni ostamat Nordea ja Capman eivät ole juurikaan tuottaneet, Nordea päin vastoin vähän laskenut.

1 kommentti:

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!