sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Tavoitteiden päivitys

Kävin läpi tavoitteitani, ja päätin päivittää niitä. Tavoitteita tehdessäni minullahan oli ajatuksena käydä aktiivisesti optioilla kauppaa. Käytyäni kuukauden ajan kauppaa, päätin että se ei ole minun juttuni. Olin aivan hermoraunio seuratessani kurssien kehittymistä ja pohtiessa olisiko tänään nousu- vai laskupäivä. Tein kyllä hyvän tilin muutamien päivien aikana, mutta en voisi sitä ajatella tekeväni kokopäivätyön ohella. Jätin tavoitteista siis pois optiokaupoilla tavoittelemani voitot.


Muutin ykköstavoitteeksi lyhyen aikavälin tavoitteet, joita täydennän vuosi kerrallaan. Lisään myös toteutuneen tavoitteen suunnitellun perään.


Kakkostavoitteeni pidin ennallaan, koska se on ihan realistinen ja saavutettavissa oleva tavoite.


Kolmostavoitetta oli pakko ruuvailla realistisemmaksi, ja näin ollen alaspäin. Jos sijoitusaikaa on enää 12-13 vuotta jäljellä ja nykyinen salkkuni on noin 117 000e, en millään ehdi sitä kasvattamaan 500 000e. Realistinen tavoite on siis 300 000e. Sillä myös toteutuisi kakkostavoite, täytyy vaan olla hyviä osakepoimintoja salkussa.


Päätavoitteeni pysyi edelleen ennallaan, eli vähän päälle 50v ikäisenä voisin harkita jättäytyväni pois työelämästä tai ainakin vähentää työn tekoa. Tai ainakin etten olisi riippuvainen työpaikasta ja kuukausipalkasta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!