lauantai 24. syyskuuta 2016

Sijoittajamestarikilpailu

Hei

Kauppalehteä lukiessani huomasin mainoksen, jossa kerrottiin Sijoittajamestarikilpailusta.Menin välittömästi ilmoittautumaan kisaan, koska siinä saa sijoittaa 10 000€ virtuaalirahaa ja paras prosentuaalisen arvonnousun sijoitukselleen tehnyt sijoittaja palkitaan kultaharkolla. Itse ilmoittautuminenkin oli helposti suoritettu Facebookprofiilia hyväksi käyttäen ja nimimerkillä Taitska ulospäin näkyen.

Otin osaa samanlaisen kisaan n. 10v sitten. Eihän se menestys kovin kummoinen ollut. Jaoin sijoitettavan summan pariin kolmeen osakkeeseen kisan alussa ja muistin varmaan kerran kisan aikana käydä tsekkaamassa sijoituksiani ja tekemässä muutoksia salkkuun. En myöskään sijoittanut viputuotteisiin; jos niitä silloin oli olemassa, en ollut niistä kuullut.

Sijoittajamestarikisassa pääsee helposti ja riskittömästi kokeilemaan edellä mainitsemiani viputuotteita, esim warrantteja. Itselläni on pari kokemusta warranteista, hyvä ja huono: Voitin muutamassa päivässä 5000€ häviten ne sitten parin päivän päästä. Tämän kokemuksen jälkeen olen pysynyt vain perus pörssiosakkeissa. Mutta haluja viputuotteiden ymmärtämiseen ja niihin sijoittamiseen olisi edelleen. Sen vuoksi nyt rakennan Sijoittajamestarisalkkuni viputuotteista.

Kisa alkaa 3.10 ja päätyy 21.10.2016 joten viikko aikaa tutustua sijoituskohteisiin. Palataan aiheeseen siis viikon kuluttua, kisan alettua. Kommentoikaa jos teette oman salkkunne ja millä nimellä niin vertaillaan onnistumisia!

$Moikka$

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!