lauantai 30. marraskuuta 2019

Loppuvuoden treidauskuulumiset

Palasin jälleen blogin äärelle ja päivittelen nyt kerralla 9 kk kuulumiset. Edellinen postaus oli helmikuussa, jolloin kerroin treidauskokeiluistani Plus500 ja FXGM palveluissa. Kuten postauksessa kerroin, noista kahdesta tuo FXGM oli itselleni mieluisampi. Asiakaspalvelu oli suomeksi, oma yhteyshenkilö, joka neuvoi, auttoi ja tsemppasi ja 15 turvattua kauppaa oikealla rahalla. Sain lukuisia hyviä vinkkejä treidaamiseen, tekniseen analyysiin ja vinkkejä eri sijoitusinstrumentteihin. Sijoitusinstrumenttejä oli niin valtavasti, että en lopulta tutustunut kuin muutamaan.

Alku oli lupaava, sain aluksi aika helposti kerrytettyä 700e voitot. Päivittäiset voitot vaihtelivat 10-70e välillä. Sijoitin öljyyn, jossa päivittäiset hinnan vaihtelut voivat olla suuria ja näin ollen myös voitotkin. Ja myöhemmin tulin huomaamaan että myös tappiotkin.

Olin tehnyt itselleni selvät säännöt treidaamiseen:

1) positiot suljetaan ennen iltaa
2) jokaiselle positiolle laitetaan stop loss eikä sitä poisteta eikä muuteta
3) ostan vain selvästi ali- tai ylimyydyssä paikassa
4) älä sijoita isoja summia kerralla vaan pienillä positioilla

No miten minulle sitten kävi? Lipesin jossain vaiheessa kaikista säännöistäni. Illalla huomasin että positio on tappiolla. No odotellaan huomiseen, että josko se muuttuisi voitolliseksi. Tai että kyllä se käänne kohta tapahtuu, poistan stop lossin. Tai luulin öljyn hinnan olevan jo tarpeeksi alhaalla tai ylhäällä, että käänne tapahtuu kohta, nyt ostan … ja eihän sitä käännettä tullutkaan. Ja sitten position suuruudet: kun oli tullut tappiota, vähän isommalla seuraavalla panoksella ajattelin korjaavani tilanteen.

6 kuukautta harjoittelin, luin kirjallisuutta, katsoin blogeja ja videoita. Sitten oli pakko panna harjoittelu rahalla seis. Olin tappiolla noin 3000e.

OU NOU!!

Olen viimeiset 3kk edelleen opiskellut treidaamista ja teknistä analyysiä. Minä oikeasti uskon siihen, että sen avulla on mahdollisuus tienata. Olen käynyt läpi virheeni, joka näyttää olevan siis malttamattomuuteni sekä se, etten pysynyt selvissä treidaamisen säännöissä.

Onko täällä lukijoissani muita päivätreidaajia? Millaiset oppirahat maksoitte ja miten nyt menee?

Kuvahaun tulos haulle päivätreidaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan sinulle mahdollisimman pian!